ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 
×

Ειδοποίηση

Simple Image Gallery Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.

H Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών λειτουργεί εστιατόριο, επί των εγκαταστάσεών της επί της οδού Πειραιώς 256, που εξυπηρετεί τη σίτιση των φοιτητών του Ιδρύματος. Το εστιατόριο λειτουργεί από το ακ. έτος 1999-2000. Η σίτιση παρέχεται από από 1η Φεβρουαρίου 2015 έως και 31.12.2017 από την ανάδοχη εταιρία ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ , η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του μετά από Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό.
Το εστιατόριο λειτουργεί με το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service) όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Κυριακή και καθ’ όλο το διάστημα του διδακτικού έτους. Προσφέρεται καθημερινά πρωινό από 8.30-10.30, γεύμα 12.30-15.30 και δείπνο 18.30-21.00. Το γεύμα και δείπνο περιλαμβάνει δύο επιλογές πρώτου πιάτου και τρεις (3) επιλογές κυρίως γεύματος αντίστοιχα.
Η σίτιση δεν παρέχεται κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, των διακοπών του Πάσχα, των επισήμων αργιών καθώς και όσων άλλων περιπτώσεων προβλέπονται από τη νομοθεσία και τις αποφάσεις των οργάνων του Πανεπιστημίου. Υποστηρικτικά προς την ορθή λειτουργία του Εστιατορίου λειτουργούν επιτροπές ελέγχου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διαπιστώνεται η καθαριότητα, η ποικιλία, η ποσότητα και η ποιότητα των μερίδων κ.λ.π.
Το μενού επιμελείται το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία και η πρόταση υποβάλλεται και εγκρίνεται τελικώς από την Επιτροπή Εστιατορίου.
Από το 2015-2016 το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης διοργανώνει ανά μήνα μία ημέρα θεματικής κουζίνας. Για την επιλογή της θεματικής της αποφασίζουν οι φοιτητές, δια του Τμήματος Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας.
Ανακοινώσεις για το εστιατόριο μπορείτε εδώ και στο facebook.{gallery}estiatorio{/gallery}